Onze kisten

Handgemaakt in eigen werkplaats

Vanuit onze werkplaats in Riel (NB) produceren wij dagelijks met een vast team uw handgemaakte standaard- en maatwerkkisten. Vanwege ons ambachtelijk productieproces staan wij garant voor een representatieve, duurzame verpakking van uw product. Wij werken uitsluitend met PEFC gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Met een blanco (wijn)kist heeft u al een hoogwaardige geschenkverpakking voor uw product. Maar ook voor uw huisstijlproducten of bij speciale gelegenheden voorzien wij uw (champagne)kisten van bedrukkingen middels laserbranden, full color printing of zeefdruk. Stuur een ontwerp, tekst of logo en wij zorgen voor een uniek en eigentijds product.

Assortiment wijnkisten

Wijnkisten bestellen

U kunt onze standaardkisten direct uit voorraad bij ons bestellen, dat kan uiteraard telefonisch, maar bij voorkeur per mail aan info@drijvers.nl, u kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken. Ook bij maatwerkoplossingen en bedrukkingen denken wij graag met u mee, laat ons weten wat uw wensen zijn en dan komen we samen tot het gewenste resultaat. Middels een 3D drukproef krijgt u een waarheidsgetrouw idee van het eindresultaat.

Wij kijken uit naar uw idee├źn en wensen!

* wij zijn een groothandel en leveren geen enkelvoudige maatwerkopdrachten, toch staan wij zeker open voor particuliere opdrachten voor bijvoorbeeld bruiloften

Bekijk ons assortiment

U heeft al helemaal bedacht wat u wilt? Dan kunnen wij u na ontvangst van de volgende specificaties snel een voorstel doen:

  • De binnenmaten van de kist (h*b*d)

  • Hoeveelheid wijnkisten *

  • Het ontwerp voor het druk(/laser)werk in EPS-bestand of Illustrator, aangeleverd via www.wetransfer.com aan info@drijvers.nl

  • Het soort sluiting: schuifdeksel, timmerdeksel of slot/scharnier-sluiting